Reference

Kaj drugi pravijo o meni?

Valentina, zdravnica iz Moskve

“Zahvala terapevtu-maserju Andreju za profesionalno delo refleksne masaže stopal. Prisotno medicinsko znanje in izkušnje pri delu. Tako profesionalno masažo sem srečala le v kliniki v Avstriji. Želela bi,da Andrej naredi učno uro za ostale terapevte. Prosim, da opazite tega terapevta. S spoštovanjem !”

Renata, zobozdravnica iz Trebnjega

“Pri svojem delu zobozdravnice sem imela težave z bolečinam v hrbtu in kolenu. Po nekaj masažah pri maserju Andreju bolečin ni več. Tako lažje delam in se maserju zahvaljujem.”

Nataša, iz Trebnjega

“Na veliko masažah sem že bila. Andrej pa je s svojo predanostjo in dobro izvedbo navdušil. Tako sem se odločila, da redno koristim Andrejeve masaže.”

Zdenka, iz Škocjana

” Zelo profesionalen odnos in dobro izvedena masaža “

Milena, iz Celja

“Zlate roke imate Andrej. Čuvajte jih.”

Marija

“Želela sem se sprostiti, kar sem tudi maserju povedala. Tako sem se sprostila, da sem zaspala. Andrej iskrena zahvala.”

Andrej, iz Ljubljane

“Že pri prvem kontaktu z maserjem Andrejem sem imel dober občutek. Po napornem delovnem tednu sem tako doživel sprostitev pri masaži, saj sem bil kot prerojen.”

Dušanka

“Že ob prvem stiku sem začutila neizmerno toploto maserjevih rok. Tako sem med masažo zelo uživala. Andrej ima vse za dobrega maserja. Priporočam vam ga.”

Viktorija, iz Nove Gorice

” SRCE IMA VSAKDO – DUŠO LE MALO KDO !? Zagotovo se še vrnem. Hvala vam Andrej.”

Ratko, iz Novega mesta

“Imel sem bolečine v desnem komolcu. Po dveh terapijah pri sodelavcu Andreju so bolečine izginile. Lahko rečem, da je s svojimi tehnikami in izvedbo presenetil tudi mene, ki že 30 let delam kot maser”

KONTAKT

Andrej Ule s.p.
Prešernova ulica 26
8210 Trebnje

info@dobrozame.si
041 932 905